کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

حامی مشهور ترامپ به دنبال نفوذ در انتخابات آلمان است

سخنگوی دولت آلمان ادعا کرد «ایلان ماسک» در تلاش است تا نفوذ خود را در انتخابات آتی آلمان اعمال کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از آنکه «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیس‌جمهور آلمان روز جمعه مجلس این کشور را منحل کرد، مسیر برای انتخابات زودهنگام در تاریخ ۲۳ فوریه (۵ اسفند) به دنبال فروپاشی ائتلاف سه‌جانبه «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان هموار شد.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، یکی از سخنگویان دولت آلمان روز دوشنبه ادعا کرد: «در واقع ایلان ماسک (میلیاردر آمریکایی و مالک شبکه اجتماعی ایکس) تلاش می‌کند تا در انتخابات فدرال آلمان نفوذ کند.»

وی افزود: «ایلان ماسک با پست‌هایی که در ایکس منتشر می‌کند و با مقاله‌ای که در راستای حمایت از حزب راست افراطی آلترناتیو برای آلمان (AFD) نوشته، نشان داده که در تلاش است تا نفوذی را بر انتخابات آلمان اعمال کند.»

این سخنگوی آلمانی با اشاره به مطالب منتشر شده از سوی ایلان ماسک گفت: «ماسک در بیان نظرات خود آزاد است، اما به هر حال، آزادی بیان بزرگ‌ترین مزخرفات را نیز در بر می‌گیرد.»

«ایلان ماسک» پیشتر خواستار استعفای «اولاف شولتس» در پی حمله‌ای مرگبار به بازار کریسمس در آلمان شده بود.

واکنش ماسک در پی این مطرح شد که روزنامه آلمانی «بیلد» گزارش داد که در جریان ورود یک خودرو به بازار کریسمس در ماگدبورگ آلمان و برخورد با شهروندان در تاریخ ۲۰ دسامبر (۳۰ آذر) تعدادی کشته و مجروح شدند.

در همین رابطه ماسک در پیامی در شکبه اجتماعی ایکس نوشت: «شولتس باید فورا استعفا کند. احمق بی‌کفایت!» / ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ آلمان
مطالب مرتبط
ارسال نظر